Egyszerű GV, némi koncentrációval, nagyon jó párja volt egy csípős csirkekrémleveses és párolt borjúnyelves vacsorának egy hosszú nap végén.
A kismartoni Hotel Ohr nem számít kimondottan a gasztronómia Mekkájának, a falra büszkén helyezik ki mégis az A?La Carte magazin egy, ill. két csillagát, és a 13 pontot amit a Gault Millau-tól kapott. Ez, nálam avatottabbak szerint kb. olyan, mintha azt mondanánk a gyerekről büszkén, hogy mindenből 4-es lett év végén, azaz, semmi extra, mindenből tök jó alapanyag és megbízható konyha.
Itt sikerült egy olyan vacsorát elkölteni, amely szépen volt szervírozva, jól volt elkészítve és jól is esett egy hosszú nap után. A hozzá választott bor egy Grüner Veltliner a lajtai denominációhoz (Leithaberg DAC) tartozó és kimondottan nem olcsó, 22 eurós bor volt.
A 13 százalékos alkohol jól illett a könnyebb testhez, ízben és illatban egyaránt koncentrált, grapefruitos és fehérhúsú gyümölcsös jegyek domináltak, ízben érettebb gyümölcsaromákkal és lecsengésben némi mandulás kesernyével. Egyedül a savakat hiányoltam kicsit, emiatt fáradtabbnak tűnt. Ez, és az ára miatt 3 derék csillagra taksáltam.