Hogyan jutott el egy család a komlótól a koronáig? Dreher Antonból négy is volt, az egyszerűség kedvéért egyikükre Antalként hivatkozunk: ő lett később a Sörkirály. Iglódi Csaba négy tételes családregényben írta meg a Dreherek történetét.
Ír kocsma, ír whiskey, ír szenvedély: Szent Patrik napja
Az írek nemzeti ünnepén egy pint Guinness mellett beszélgettünk a kultikus Irish Pub intézményről, kóstoltunk donegali whiskeyket és megfejtettük az ír-magyar barátságot.
Újra éledezik a magyar vermut?
A Boutiq’Bar atyjával, Nagy Zoltánnal beszélgettünk régi-új projektje, a szárnyait próbálgató hazai manufakturális italkészítés egyik új izgalmát jelentő Mona vermutról és a mostani bártrendekről.
A Balatont mindig kóstolhatod!
Lehet négyévszakos a Balaton? Miért ne? A márciusban induló tíznapos gasztro-kult TasteBalaton fesztivál küldetése, hogy megmutassa: jó lenne, ha tényleg nem csak arról a pár nyári hétről szólna a magyar tenger és környéke.
Egy sör nem sör – a One Beer sztori
Egy sör nem sör – One beer is no beer – hirdeti a One Beer Pub szlogenje. A mondat kétértelmű, és a nyilvánvaló jelentésen túl azt is mondja, hogy ezek a sörök nem is igazán sörök – legalábbis a hagyományos, széles körben elfogadottá vált értékrend szerint.