A Boutiq’Bar atyjával, Nagy Zoltánnal beszélgettünk régi-új projektje, a szárnyait próbálgató hazai manufakturális italkészítés egyik új izgalmát jelentő Mona vermutról és a mostani bártrendekről.
A Balatont mindig kóstolhatod!
Lehet négyévszakos a Balaton? Miért ne? A márciusban induló tíznapos gasztro-kult TasteBalaton fesztivál küldetése, hogy megmutassa: jó lenne, ha tényleg nem csak arról a pár nyári hétről szólna a magyar tenger és környéke.
Egy sör nem sör – a One Beer sztori
Egy sör nem sör – One beer is no beer – hirdeti a One Beer Pub szlogenje. A mondat kétértelmű, és a nyilvánvaló jelentésen túl azt is mondja, hogy ezek a sörök nem is igazán sörök – legalábbis a hagyományos, széles körben elfogadottá vált értékrend szerint.
Nem citrommal, nem sóval: tequila, mezcal
A Desperado című film bemutatása után azonnal egekbe szökött a tequila iránti kereslet Magyarországon, bár ez leginkább az alacsony és középkategóriás italokat jelentette. A közönség pár év alatt rá is unt, pedig meg sem kóstolta kategória valóban arra érdemes párlatait.
A Kocsmaturista sztori
Csanádi Tibor, vagyis Ulu szeret kocsmázva utazni, utazva kocsmázni… És ez a hobbi lett az élete. Célja, hogy megnézze azt is, mi van a legendás nagy nevek mögött, de az is, hogy feltárja a rejtettebb, hallgatagabb hátsó utcás kocsmákat is.