A Kreinbacher Birtok (amelynek tradicionális pezsgőitől hangos egy ideje a magyar gasztro ? és borélet) felkért három neves sommelier-t, hogy az ünnepek előtt osszák meg tapasztalataikat a pezsgő ? és ételpárosításról.
A vitorlázó borász
?A nyugati medence ördögei voltunk? ? idézi fel Bujdosó Ferenc, aki talán még lelkesebben mesél, ha a vitorlázásról esik szó, mint ha a borokról.
3 borász 9 bora
Noha már lassan törzsvendége leszek az Etap borbár ?3 Borász Est?-jeinek, írni még nem írtam egyikről sem. Az esemény kötetlensége tehet erről, inkább csak beszélgetek a barátokkal és a borászokkal, nem pedig jegyzetelek vagy borokat elemzek.
Kékfrankos vagy Blaufränkisch?
?Annyira, de annyira szeretjük a kékfrankost, hogy most elővesszük az eddig rejtegetett ritka kékfrankosainkat és egy este megbontjuk mind.? ? írta a Drop Shop a kóstolót hirdető eseményhez. Hát én annyira, de annyira azért nem szeretem, viszont a borsor egyes tételeit látva, tudtam, hogy ez egy most vagy soha alkalom.
Készüljünk aszúval az ünnepekre
Nem mindenki annyira szerencsés, hogy van a hazájában egy olyan remek borvidék, ahol fantasztikus édesborok készülnek. De ha már nekünk itt van Tokaj, akkor használjuk is ki és koccintsunk aszúval az ünnepekkor.
- « Előző oldal
- 1
- …
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- …
- 190
- Következő oldal »