Aki kíváncsi arra, milyen is lehet egy lendületes szekszárdi franc, de még nem volt alkalma megkóstolni, most fusson és vegyen egy 2011-es Schieber Cabernet Franc Selectiont, higgye el, megéri.
Két etyeki pinot
Ha feltenném magamnak a kérdést, hogy hol találok ma Magyarországon igazán jó pinot noirt – és itt most a burgundi stílusra gondolok – akkor az egyik válasz biztosan az etyeki borvidék lenne.
Dobogó sor
A Dobogó pincészet 1995 óta működik, Mád környékéről, 5 hektárról szüretelnek. Először kizárólag csak 6 puttonyos aszú készült náluk, majd 2003-ban az első száraz Furmint, valamint késői szüretelésű párja, az édes Mylitta is színre lépett.
Fekete Béla Somlói Aranyhegy Furmint 2007
Fekete Béla a Somló legújabb kori történetének megkerülhetetlen alakja. Borai fiatalon nehezen megközelíthetőek és sosem könnyűek.
Pezsgő és más?
A Borkollégium sok év óta az egyik bázisa azoknak, akik tanulni szeretnének a borokról és kóstolni azokat. Mészáros Gabriella vezetésével alkalomról-alkalomra körbe lehet járni egy fajtát, borrégiót vagy pincészetet. Az idei őszt egy pezsgő kóstolóval nyitották, és azon nekem is ? mint a habzó italok nagy rajongójának ? ott volt a helyem.
- « Előző oldal
- 1
- …
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- …
- 190
- Következő oldal »