Ezen a héten Fater az IFDT kóstolójára látogatott el, én pedig a szekszárdi Szüreti Fesztiválon kóstolt borok közül emeltem ki kettőt.
Tazmán pezsgővel még nem találkoztunk, a méthode tasmanoise pedig eleddig teljesen ismeretlen volt. Az IFDT-s Komoróczky Annától azonban sokat megtudtunk róla. Ahogy arról is, milyen egy jó borlap. Ezt követően a szekszárdi Szüreti Fesztivál két boráról számoltam be: a Márkvárt pince megújult címkékkel és jóivású, vérbeli szekszárdi borokkal kápráztatott el.
A szeptember 29.-i adás:
[podloveaudio src=”https://borravalo.hu/wp-content/audio/borravalo2012_09_30.mp3″]
A borravaló megszólal: minden szombaton 10.30-10.45 között a Budapesten és környékén fogható 90.9 Jazzy ad otthont boros-párlatos-italkultúrás kirándulásainknak, a hétvégi Jazzy Weekend életmód magazin keretein belül. (Ismétlés minden kedden este 21.30-tól.)