Az írek nemzeti ünnepén egy pint Guinness mellett beszélgettünk a kultikus Irish Pub intézményről, kóstoltunk donegali whiskeyket és megfejtettük az ír-magyar barátságot.
Újra éledezik a magyar vermut?
A Boutiq’Bar atyjával, Nagy Zoltánnal beszélgettünk régi-új projektje, a szárnyait próbálgató hazai manufakturális italkészítés egyik új izgalmát jelentő Mona vermutról és a mostani bártrendekről.
Már rég nem lemondás az adalékmentes
Sokan élnek allergiával, intoleranciával, és egyre többen figyelnek arra, hogy minél több adalékanyagtól mentes élelmiszert fogyasszanak. Míg korábban ez lemondásokkal járt, ma már inkább egy tudatos választás az egészségesebb étrend felé.
A Balatont mindig kóstolhatod!
Lehet négyévszakos a Balaton? Miért ne? A márciusban induló tíznapos gasztro-kult TasteBalaton fesztivál küldetése, hogy megmutassa: jó lenne, ha tényleg nem csak arról a pár nyári hétről szólna a magyar tenger és környéke.
Onódy: a mézesbödöntől a rendszer áldozatáig
Onódy Lajos tehetséges üzletember volt, kiváló felső kapcsolatokkal, érinthetetlennek képzelte magát. Aztán jött a per, ami véget vetett a karrierjének. Kántor Endre Katona Csaba történésszel beszélgetett Onódyról az általa nyitott, egykori legendás Mézes Mackó helyén.
- « Előző oldal
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- 15
- Következő oldal »