Milyen egy jó kávé? Lehet-e terroir jegyeket felfedezni egy csésze feketében? Vannak kézműves kávék? Ilyen és ehhez hasonló kérdéseket jártunk körül.
Gulyás Csabát párlatszakértőként már nem kell bemutatni: együtt jártuk meg a Bar Convent Berlint, de segített nekünk karácsonyi koktélokkal is. Most azonban új oldaláról ismertük meg: egy ideje minden idejét a kávézás köti le ? na nem úgy, ahogy nekünk szokta, kávézókban üldögélve.
Mivel Csaba behozza és saját maga pörköli is a kávét, gondoltuk, rögtönzünk egy presszókávé tesztet. Vigyázat, saját tapasztalatból mondjuk, a dolog ragadós, aki elkezdi magát beleásni, soha többet nem tud úgy meginni egy csésze feketét, mint korábban!
Az adást itt lehet meghallgatni:
[podloveaudio src=”https://borravalo.hu/wp-content/audio/borravalo2013_01_19.mp3″]
A borravaló megszólal: minden szombaton 10.00 órától a Budapesten és környékén fogható 90.9 Jazzy ad otthont boros-párlatos-italkultúrás kirándulásainknak, a hétvégi Jazzy Weekend életmód magazin keretein belül. (Ismétlés minden vasárnap 16.00 órától.)