Summerwine

fb_event_summerwine_2017_06_28_NAGY

A DiVino wine bar és az Anjuna Ice Pops nyári szerelemgyerekeként megszülettek a SUMMERWINE gyümölcsös-boros ice popok. A július 12-i bemutatón a Divino Bazilikánál és a Gozsduban sorban álltak az érdeklődők, a több száz ice pop pár órán belül elfogyott.

Budapesti étterem a The New York Times 2017-es listáján

105_margabudapest_food_resize

Megjelent a The New York Times online kiadásának a “52 Places to go in 2017”, azaz “52 hely, ahová el kell menned 2017-ben” című cikke, amelyben a világ számos izgalmas helyszíne közül Budapestet, és budapesti vendéglátóhelyeket is kiemelnek a szerkesztők.

Ezek idén a Balaton legjobb alapanyagai

1M8A9089-2

Kiderült mik a Balaton régió legjobb alapanyagai 2016-ban: ha még nem hallott a balatonfenyvesi Angus marháról és a vászolyi sajtról, itt az ideje megjegyezni ezeket a kiemelkedően jó minőségű hazai termékeket és persze a termelőket is. 

Desszert, bor

IMG_7855

A barackos-rozmaringos galette szerintem egy tökéletes, a mostani napsütéses őszhöz illő sütemény, amihez – bár igaz hogy nem desszertbor – remekül passzolt a TR Művek Nyári hársa.

“Pesti konyha” a Vigadó Étteremben

pesti_vigado_etterem3

2016 májusában a nagyközönség előtt á la carte kínálatával is megnyitott a Pesti Vigadó Étterem, amely nemcsak az elegáns, történelmi gyökerekkel bíró helyszínnel igyekszik meghódítani a hazai ínyenceket, hanem az ún. pesti konyha szemléletmódjának megfelelő ételkínálatával is.