Megkóstoltuk a Frankel Delit

DSC_8764

A kis üzlet egyszerre delikát, egyszerre kulináris műhely, egyszerre bisztró és kávézó. Egy hely, ahova jó megérkezni, ahol jó körülnézni, ahol jól esik leülni kicsit, meginni egy kávét, megebédelni, és sokat beszélgetni, ötletelni.

Summerwine

fb_event_summerwine_2017_06_28_NAGY

A DiVino wine bar és az Anjuna Ice Pops nyári szerelemgyerekeként megszülettek a SUMMERWINE gyümölcsös-boros ice popok. A július 12-i bemutatón a Divino Bazilikánál és a Gozsduban sorban álltak az érdeklődők, a több száz ice pop pár órán belül elfogyott.

Budapesti étterem a The New York Times 2017-es listáján

105_margabudapest_food_resize

Megjelent a The New York Times online kiadásának a “52 Places to go in 2017”, azaz “52 hely, ahová el kell menned 2017-ben” című cikke, amelyben a világ számos izgalmas helyszíne közül Budapestet, és budapesti vendéglátóhelyeket is kiemelnek a szerkesztők.

Ezek idén a Balaton legjobb alapanyagai

1M8A9089-2

Kiderült mik a Balaton régió legjobb alapanyagai 2016-ban: ha még nem hallott a balatonfenyvesi Angus marháról és a vászolyi sajtról, itt az ideje megjegyezni ezeket a kiemelkedően jó minőségű hazai termékeket és persze a termelőket is. 

Desszert, bor

IMG_7855

A barackos-rozmaringos galette szerintem egy tökéletes, a mostani napsütéses őszhöz illő sütemény, amihez – bár igaz hogy nem desszertbor – remekül passzolt a TR Művek Nyári hársa.