A Gourmet Fesztivál, ha édes

foto

Idén csupán három órám volt, hogy szétnézzek a Gourmet Fesztiválon, ezért elhatároztam, hogy csakis a legjobbal vagyok hajlandó kiegyezni, kizárólag édességet eszem – és persze bort iszom.

Vajon paprikás csirke az, ami nem?

foto 3 (2)

Írtunk már arról, hogy az idei Gourmet Fesztivál témája a paprikás csirke lesz, és ki is lenne alkalmasabb a szerkesztőségünk tagjai közül, hogy az erről szóló sajtótájékoztatóra elmenjen, mint én, aki szökőévente egyszer eszem húst?

Gasztrofalu Köveskálon

kalikovek

Köveskál a Káli-medence gasztronómiai közepe, ahol a falu főutcáján sorra érik egymást a finom borok és a neves éttermek. A Gasztrofalu 2014-ben az ő közös összefogásukból született meg és nemsokára egy éves évfordulóját ünnepli.

A paprikás csirke legendája

A paprikás csirke legendája - borravalo.hu

A Gourmet Fesztivál évről évre sorra veszi hazánk emblematikus és mindenki által legjobban szeretett ételeit.