Itthon a bouvier?

És miért fontos? És a cabernet franc mennyire tud magyar lenni? A kékfrankossal pedig mit tudunk kezdeni? Az egri Tarjányi Gyulát faggattuk. Fater kalandjai a virtuális Naplemente Néző Padon, 2. rész.

Heti podcastünkben ismét az egri Tarjányi Gyulával beszélgettünk, folytatva az első részben elhangzottakat. (Az első rész itt hallható.) Fater a Várban találkozott vele, és beszélgetésük központjába most a bouvier, a cabernet franc és a kékfrankos került.

Itt lehet meghallgatni:

A borravaló megszólal: minden szombaton 10.00 órától a Budapesten és környékén fogható 90.9 Jazzy ad otthont boros-párlatos-italkultúrás kirándulásainknak, a hétvégi Jazzy Weekend életmód magazin keretein belül. (Ismétlés minden vasárnap 16.00 órától.)

Minden vélemény számít!