Bordó Blend először

Bordó-Blend

Ahogy egyre hidegebbek a napok, úgy fordulunk a tartalmasabb, melengetőbb ételek felé. A boroknál is így van ez, ilyenkor szívesebben nyitunk egy sűrűbb, olajosabb, komplexebb, harapnivaló bort. A Winelovers idén először rendezi meg a Bordó Blend programsorozatot.

Sörök a sonkához

Sörök a sonkához

Rendhagyó módon a kézműves és kisiparos sörök háza táján kerestük a sonkához valót idén. A kínálat bővül, a minőség egyre jobb. A kézműves sörök világában most zajlik az a forradalom, ami a boroknál 15 éve kezdődött.

A kékfrankos áprilisban

Kékfrankos

Április havát tűzték ki a kékfrankos ünneplésére a Winelovers szervezői. Egész hónapban rendezvények, kóstolók várják azokat, akik a kékfrankosra kíváncsiak a Kékfrankos Most! rendezvénysorozat keretében.

Mangó és Úrágya

Mangó és Úrágya

Lenkey Gézával legutóbb egy éve beszélgettünk hosszabban, akkor is egy évjáratkóstoló kapcsán. Géza most a 2007-es sorát mutatta be, pár kivétellel – ismét.

Borkokárda

Borkokárda

Hol ér össze 1848 és a bor? Mi lett volna, ha Petőfi borverseket szaval azon a bizonyos napon? Mit köszönhet a szabadságharcnak Kalifornia? Ezekre a kérdésekre próbáltunk meg választ adni a Nemzeti Múzeum kertjében, és készült egy ünnepi borkokárda is.