• Bor
  • Sör
  • Párlat
  • Kávé
  • Gasztro

borravalo.hu

bor ● sör ● párlat ● kávé ● gasztro ● bárkultúra

  • Címlap
  • Közélet
  • Hírek
  • Design
  • Podcast
  • Mindenmás
  • Kapcsolat

Bazi nagy tokaji kóstoló

2015-03-27 ● borravalo.hu

Tokaj lesz terítéken március 28-án az egyik legnagyobb szabású tematikus kóstoló eseményen. A Tokaj Grand nem csupán borbemutató, és nem is csak egy esemény – célja az, hogy az egész borvidéket közelebb hozza.

Bordó Blend először

2014-11-25 ● borravalo.hu

Ahogy egyre hidegebbek a napok, úgy fordulunk a tartalmasabb, melengetőbb ételek felé. A boroknál is így van ez, ilyenkor szívesebben nyitunk egy sűrűbb, olajosabb, komplexebb, harapnivaló bort. A Winelovers idén először rendezi meg a Bordó Blend programsorozatot.

Sörök a sonkához

2014-04-22 ● Kántor Endre

Rendhagyó módon a kézműves és kisiparos sörök háza táján kerestük a sonkához valót idén. A kínálat bővül, a minőség egyre jobb. A kézműves sörök világában most zajlik az a forradalom, ami a boroknál 15 éve kezdődött.

A kékfrankos áprilisban

2014-04-08 ● Kántor Endre

Április havát tűzték ki a kékfrankos ünneplésére a Winelovers szervezői. Egész hónapban rendezvények, kóstolók várják azokat, akik a kékfrankosra kíváncsiak a Kékfrankos Most! rendezvénysorozat keretében.

Mangó és Úrágya

2014-03-31 ● Kántor Endre

Lenkey Gézával legutóbb egy éve beszélgettünk hosszabban, akkor is egy évjáratkóstoló kapcsán. Géza most a 2007-es sorát mutatta be, pár kivétellel – ismét.

  • « Előző oldal
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • …
  • 11
  • Következő oldal »

Kövess minket

  • Facebook
  • Instagram
  • RSS
  • Tumblr
  • Twitter
  • YouTube

Podcast

Márciusi ifjak és a szabadság bora

Pezsgőt júniusban

Áprilisban kékfrankos

Instagram

Follow on Instagram

Hírlevél

Nem szeretnél lemaradni? Érdekelnek a kiemelt események, ajánlatok?

Hírek, Programok

Nagy Egri Borműhely kóstoló

Négy érmet hoztak el a Kreinbacher magnumok a pezsgő vb-n

Borszerda egri borokkal

Egytőről évjáratbemutató

Negyedszer is Trófea díjat kapott a Tornai Pincészet



Mi az, hogy ital/bár kultúra? Egyáltalán, miért kell a borokról, sörökről, párlatokról vagy kávékról kóstolójegyzetet írni? Inni kell, és kész, nem? De.
Persze, mi azt gondoljuk, hogy közben keresni kell a jót, a még jobbat, a tökéletest - ha van olyan. A kultúra a civilizáció építőeleme. Ahogy az irodalomban vagy zenében, az italok és ételek terén is lehet alkotni, és a tökélyre törekvő alkotást megérteni. Közben pedig lehet inni is - ünnepkor, lazításnak, búfelejtésre - hisz ez is kultúránk része. Főleg akkor, ha kulturáltan csináljuk. Ezért vagyunk mi: hogy megmutassuk mit és hogyan érdemes. Hogy mikor, az rátok van bízva...
  • Impresszum
  • Médiaajánlat
  • Szerzői jogok és feltételek

Keresés

Archívum

Facebook közösség

Copyright © 2023 · Borravalo.hu - minden jog fenntartva!