Szex, vörösbor, csoki

Végre valaki olyan kutatást is végzett, amely azonnali megoldást kínál egy mindenkori aktuális kérdésre. Jelesül, hogyan lehet rávenni egy hölgyet arra, hogy ágyba bújjon? A válasz rém egyszerű: vörösbor és csoki.

Hát eljött végre az a pillanat, amikor egy hír nem így kezdődik: brit tudósok bla bla bla. Ezek a brit tudósok állandóan valami megfoghatatlan, vagy haszontalan, vagy egyszerűen blőd dolog után kutatnak, az ember állandóan azon gondolkodik, ki pénzeli ezeket a kutatásokat. Kellettek ide a gigolo olasz tudósok, hogy helyrebillentsék a tudósvilág becsületét.

Fogj pár olasz tudóst, adj nekik pénzt egy évre, zárd be őket egy jól felszerelt laborba, és az eredmény: kimutatják, hogy a vörösbor és a csokoládé fogyasztása serkenti a női libidót. A firenzei Santa Maria Nouva kórház kutatórészlege 789 18-50 éves olasz nőn végzett kísérletet, ami azt az eredményt hozta, hogy akár napi egy-két pohár vörösbortól nem csak a gátlások oldódnak, de direkt módon hat a nők szexuális vágyára. Az étcsokoládéval ugyanerre a következtetésre jutottak, írja a Decanter.

Férfiakról nem készült még ilyen tanulmány, de talán nincs is értelme. Hogy ez az egész csak olasz nőkre vonatkozik-e, vagy nem, arról nem szól a fáma.

Hozzászólások

 1. mondta

  7. elxir 2009-04-26 22:42:23

  Még egy lényeges de nemigen hangoztatott ösztöne a nőnek.
  A nő élete a kiszolgáltatottságról szól valójában. Ezért ezt a viszonyát ösztönszerűen kalibrálja. Zsigerből elvárja a dominanciát. Ha mégis dominánsan próbál viselkedni az csak annak a következménye, hogy várja a helyre rakást. Sikeres párkapcsolathoz mindenképpen hozzátartozik a felnézés párjára. Primitívebb kapcsolatokban a nyílt erőszak a trendi. Sokszor maga a nő provokálja ösztönösen. Ezzel nem akarom legitimizálni az erőszakot, sőt!- inkább ellene vagyok. Magasabb szellemi kvalitás mellett is lehetséges finomabb formában, mint a nő által elvárt viselkedési forma. Ennek meg van a logikus magyarázata. A sikeres reprodukcióhoz szükséges annak megvédése, tehát az agresszívebb pár tudja nyújtani ezt a biztonságot. Az intellektuálisabb kapcsolatokban ennek kifinomultabb formái a nyerők. Ott le lehet nyűgözni a nőt szellemi teljesítménnyel is. Ugyanis az is domináns viselkedés, amitől a nő el tud ájulni.

  6. aztapaszta 2009-04-24 05:28:26

  elixir, nem mondod. aztamindenit. ilyen bonyolult a helyzet? nem mondod. taníts még!

  5. elxir 2009-04-23 22:42:31

  Azért ez csak az igazság egy vékonyka szelete, amit leírtam. Sok más tényező is befolyásplja a nő viselkedését, viszonyulását.
  Mégegyet említenék csak úgy kiragadva.
  A nőnek sikeres, hosszantartó kapcsolata akkor tud kialakulni ha genetikailag megfelelő a partnere. Ezt a testszagából képes ösztönszerűen meghatározni. Az emberi genom nagyon szűk, célszerűen nevezhetnénk beltenyészetnek is, tehát a sikeres utódneveléshez szükséges a megfelelő genetikai anyag amit a testszagból pont az ovulációs időben tud kiválasztani. Akkor kizárólag ez a fontos. Máskor elfogad nem egészen hozzá illőtt is. Sok házasság ezért kínos, mert pont akkor nem tud közeledni a párjához amikor lyukat éget a bugyiba p…kája. Ilyenkor hangzik el, büdös vagy, fürödj meg, de ez vajmi keveset tud segíteni.
  Javallatom a fiataloknak. Mielőtt az oltárhoz rohannának, a nő ovuláció idejében szagolja meg a férfi egynapos izzadt pólóját és ha kellemesnek találja, akkor lehet hosszú távra tervezni. Sok kellemes pásztorórát tölthetnek együtt a megunás veszélye nélkül.
  Volna még mit megismerni a nőről…

  4. vivalui 2009-04-23 14:37:55

  Ha a vörösbor-chianti-és a csokoládébonbon mellett egy szép ékszer is szerepel a kínálatba, biztos a siker minden nőnél. Persze ezt nem szabad eltúlozni, mert több nap, mint kolbász a népi bölcsesség szerint.

  3. Canis Lass 2009-04-22 23:14:16

  Na szóval Elxir!!

  Jóóó beszélsz…ismerem …..csak lenne időm is Rá!!..

  2. őőőő 2009-04-22 20:55:02

  őőő… értékes hozzászólás mindenképpen, de azért ugye érezzük ennek a bejegyzésnek a könnyed voltát, kvázi egy borblogon szórakoztató hírként, light cuccként tálalva. persze hajrá a maszírral…

  1. elxir 2009-04-22 20:45:15

  Én másként látom a dolgokat.
  Egy nő sokkal összetettebb szerzet annál hogy ilyen csekélységgel nap mint nap ágyba lehessen vinni jókedvvel. Valójában félreismerjük őket. Szeretnének mindennap szeretkezni de nincsenek meg a feltételei. Először is a nő sokkal többet dolgozik, tehát fáradt. Másodszor, a nőnek a nemi gyönyört nem csak feltétlenül az aktus hozhatja el, legfeljebb a befejezést. Maga a hüvely szinte érzéketlen. Tekintve a szülés mechanizmusát, van is benne ráció miért. A nő igazi érzéki területe a háta. Azon keresztül lehet igazán feltámasztani nemi ingereit, ami a második feltétel. Olyannyira érzékeny, a rabszolgatartás idejében, nem a hátát korbácsolták a nőnek mert annyi rajta az érzékelő receptor hogy könnyen bele is haltak akiket mégis. A nő háta hétszer tízszer több érzékelő receptort tartalmaz mint egy férfié. Ezért elsődleges erogén zónának kell tekintenünk a háti részeket. Ha eljutunk odáig hogy simogathatjuk egy nő hátát, akkor könnyen táncba vihetjük masszírozás ígéretével, amit célszerű betartani a következő alkalom sikeréért is. A csoki és a vörösbor persze jó mindezek mellett.

Minden vélemény számít!