Akinek kitárul a vermut-univerzum kapuja, olyan dimenziókat ismerhet meg, amikre korábban nem is gondolt volna. Mert nem túlzás, hogy a vermut az új gin, hiszen lehet tisztán, koktélban, szódával, jégen, keverve, rázva – és mindenhogy jó. De hol kell elkezdeni a vele való ismerkedést? Vermouth kóstolón jártunk a Radovinben.
Izgalmas vermut kóstolón jártunk a Grand Radovin Borkereskedés-ben, ahol kiderült: a külföldi bárkultúrában évszázadok óta töretlen népszerűségnek örvendő italféle egy valódi aduász, tisztán, keverve, aperitívként vagy menüsorban is élvezhető. Orbán Ádám, a Vermonauta – vermut szakértő, Oláh Attila Richárd, a Dorothea Hotel bármanagere, Radosevics Radován borkereskedő és Beck Márton a Padron Tapas Bár és Arquitecto Pitpit étterem tulajdonosai meséltek a vermutról. A beszélgetést itt lehet meghallgatni: