• Bor
  • Sör
  • Párlat
  • Kávé
  • Gasztro

borravalo.hu

bor ● sör ● párlat ● kávé ● gasztro ● bárkultúra

  • Címlap
  • Közélet
  • Hírek
  • Design
  • Podcast
  • Mindenmás
  • Kapcsolat

Banks Rum: Design és kalligráfia

2015-10-02 ● Kodela Mia

Kiváló rum, dizájnos csomagolásban. A Banks Rum nem bízta a véletlenre a szuper prémium márkának szánt palackok küllemét, így nem csak kóstolni élmény az Arnaud de Trabuc master blender által megálmodott spiriteket, hanem ránézni is.

A Fattoria Nittardi és a design

2015-08-10 ● borravalo.hu

Egy Toszkán kóstolón közel harminc olyan pincészettel lehetett találkozni, melyek többségükben ismeretlenek a magyar közönség számára. A Fattoria Nittardi nem csak boraival fogott meg.

Somló design ékköve ? Kreinbacher birtoklátogatás

2015-06-19 ● Kodela Mia

Egy egész napot tölthettem el a somlói Kreinbacher Birtokon a pincészet meghívására, ahol idén nyáron végre megnyitották a hegyre néző borbárat és design szobákkal is bővült az épületegyüttes.

Kézműves Suntory kézműves jéggel

2015-04-13 ● Kántor Endre

Egyedi jégkockákkal, illetve nem is: jégszobrokkal kampányol a patinás japán whiskygyártó. Most a fogyasztók saját terveiket is beküldhetik.

Borfestés

2014-04-17 ● Kántor Endre

Sok művészt ihlet meg a bor, hát még ha a művész családneve is boros gyökerekkel bír. Natasha Bacca olasz származású amerikai festő izgalmas színekkel nyúl a borhoz, fotótechnikán alapuló festményein.

  • « Előző oldal
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • …
  • 11
  • Következő oldal »

Kövess minket

  • Facebook
  • Instagram
  • RSS
  • Tumblr
  • Twitter
  • YouTube

Podcast

Márciusi ifjak és a szabadság bora

Pezsgőt júniusban

Áprilisban kékfrankos

Instagram

Follow on Instagram

Hírlevél

Nem szeretnél lemaradni? Érdekelnek a kiemelt események, ajánlatok?

Hírek, Programok

Nagy Egri Borműhely kóstoló

Négy érmet hoztak el a Kreinbacher magnumok a pezsgő vb-n

Borszerda egri borokkal

Egytőről évjáratbemutató

Negyedszer is Trófea díjat kapott a Tornai Pincészet



Mi az, hogy ital/bár kultúra? Egyáltalán, miért kell a borokról, sörökről, párlatokról vagy kávékról kóstolójegyzetet írni? Inni kell, és kész, nem? De.
Persze, mi azt gondoljuk, hogy közben keresni kell a jót, a még jobbat, a tökéletest - ha van olyan. A kultúra a civilizáció építőeleme. Ahogy az irodalomban vagy zenében, az italok és ételek terén is lehet alkotni, és a tökélyre törekvő alkotást megérteni. Közben pedig lehet inni is - ünnepkor, lazításnak, búfelejtésre - hisz ez is kultúránk része. Főleg akkor, ha kulturáltan csináljuk. Ezért vagyunk mi: hogy megmutassuk mit és hogyan érdemes. Hogy mikor, az rátok van bízva...
  • Impresszum
  • Médiaajánlat
  • Szerzői jogok és feltételek

Keresés

Archívum

Facebook közösség

Copyright © 2023 · Borravalo.hu - minden jog fenntartva!