A Homola Pincészetnél idén megnyitott a Borterasz és a Sáfránkert Vendéglő, ezzel pedig Paloznak végérvényesen felkerült Magyarország bor ? és gasztrotérképére.
Nyár van, lecsó van ? Drunken Kitchen videó
A pünkösdi tokaji hétvégén ott volt az egész Drunken Kitchen stáb és fehérboros, cukkinis lecsó készült Homoky Dorka és Zsirai Kata hárslevelűivel.
Tokaji élmények – bor és sütemény Mádon
Még nem fejezem be a pünkösdi tokaji élményeim mesélését, most jön csak egy igazán jó rész. Az, amikor Zsirai Katánál borral kóstolhattunk bor mellé készült süteményeket.
A Gourmet Fesztivál, ha édes
Idén csupán három órám volt, hogy szétnézzek a Gourmet Fesztiválon, ezért elhatároztam, hogy csakis a legjobbal vagyok hajlandó kiegyezni, kizárólag édességet eszem – és persze bort iszom.
Vajon paprikás csirke az, ami nem?
Írtunk már arról, hogy az idei Gourmet Fesztivál témája a paprikás csirke lesz, és ki is lenne alkalmasabb a szerkesztőségünk tagjai közül, hogy az erről szóló sajtótájékoztatóra elmenjen, mint én, aki szökőévente egyszer eszem húst?
- « Előző oldal
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- …
- 17
- Következő oldal »