A kis üzlet egyszerre delikát, egyszerre kulináris műhely, egyszerre bisztró és kávézó. Egy hely, ahova jó megérkezni, ahol jó körülnézni, ahol jól esik leülni kicsit, meginni egy kávét, megebédelni, és sokat beszélgetni, ötletelni.
Budapesti étterem a The New York Times 2017-es listáján
Megjelent a The New York Times online kiadásának a ?52 Places to go in 2017?, azaz ?52 hely, ahová el kell menned 2017-ben? című cikke, amelyben a világ számos izgalmas helyszíne közül Budapestet, és budapesti vendéglátóhelyeket is kiemelnek a szerkesztők.
Ezek idén a Balaton legjobb alapanyagai
Kiderült mik a Balaton régió legjobb alapanyagai 2016-ban: ha még nem hallott a balatonfenyvesi Angus marháról és a vászolyi sajtról, itt az ideje megjegyezni ezeket a kiemelkedően jó minőségű hazai termékeket és persze a termelőket is.
Desszert, bor
A barackos-rozmaringos galette szerintem egy tökéletes, a mostani napsütéses őszhöz illő sütemény, amihez ? bár igaz hogy nem desszertbor ? remekül passzolt a TR Művek Nyári hársa.
„Pesti konyha” a Vigadó Étteremben
2016 májusában a nagyközönség előtt á la carte kínálatával is megnyitott a Pesti Vigadó Étterem, amely nemcsak az elegáns, történelmi gyökerekkel bíró helyszínnel igyekszik meghódítani a hazai ínyenceket, hanem az ún. pesti konyha szemléletmódjának megfelelő ételkínálatával is.
- « Előző oldal
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- …
- 19
- Következő oldal »