Kiderült mik a Balaton régió legjobb alapanyagai 2016-ban: ha még nem hallott a balatonfenyvesi Angus marháról és a vászolyi sajtról, itt az ideje megjegyezni ezeket a kiemelkedően jó minőségű hazai termékeket és persze a termelőket is.
Desszert, bor
A barackos-rozmaringos galette szerintem egy tökéletes, a mostani napsütéses őszhöz illő sütemény, amihez ? bár igaz hogy nem desszertbor ? remekül passzolt a TR Művek Nyári hársa.
„Pesti konyha” a Vigadó Étteremben
2016 májusában a nagyközönség előtt á la carte kínálatával is megnyitott a Pesti Vigadó Étterem, amely nemcsak az elegáns, történelmi gyökerekkel bíró helyszínnel igyekszik meghódítani a hazai ínyenceket, hanem az ún. pesti konyha szemléletmódjának megfelelő ételkínálatával is.
Bisztronómia az Air France fedélzetén
Újabb sztárséf csatlakozott a francia légitársasághoz: április elejétől Yves Camdeborde készíti a Business Class menüsorát.
Megnyílt a TioFelipe
Spanyolos olaszos fogások a Barcelona-Milano-Budapest tengelyen.
- « Előző oldal
- 1
- …
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- …
- 20
- Következő oldal »





