Sokan élnek allergiával, intoleranciával, és egyre többen figyelnek arra, hogy minél több adalékanyagtól mentes élelmiszert fogyasszanak. Míg korábban ez lemondásokkal járt, ma már inkább egy tudatos választás az egészségesebb étrend felé.
A Balatont mindig kóstolhatod!
Lehet négyévszakos a Balaton? Miért ne? A márciusban induló tíznapos gasztro-kult TasteBalaton fesztivál küldetése, hogy megmutassa: jó lenne, ha tényleg nem csak arról a pár nyári hétről szólna a magyar tenger és környéke.
Fagylalt csodaországban
Az Európa-bajnoki bronzérem után a Somogyi Renáta, Gáborecz István, Fodor Sándor, Gácsi Zoltán, Füredi Krisztián összeállítású magyar csapat világbajnoki bronzérmet szerzett az olaszországi Riminiben zajló 10. jubileumi Gelato World Cup-on.
Egy zseniális vacsora, Dürrenmatt szerint
Alfredo Trapps autója egy svájci kisváros mellett lerobban. A szerelő másnapra ígéri az autót, Trapps úgy dönt, hogy ott tölti az éjszakát. Nem várt vacsorára kap meghívást, jobbnál jobb italok és pazar fogások kerülnek terítékre…
Karácsonyi finomságok: Wellington és töltött pulyka
Gede Balázs, a Millásreggeli műsorvezetője már gyerekkorában is a konyhában ólálkodott, aztán még szakiskola is lett a konyhai kirándulásokból. Saját kihívásokat keresve, új ízek után kutatva, a régieket meg tökéletesítve munkálkodik a konyhában, a család és barátok nagy örömére. A karácsonyról és a kedvenc receptekről beszélgettünk.
- « Előző oldal
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …
- 19
- Következő oldal »