• Bor
  • Sör
  • Párlat
  • Kávé
  • Gasztro

borravalo.hu

bor ● sör ● párlat ● kávé ● gasztro ● bárkultúra

  • Címlap
  • Közélet
  • Hírek
  • Design
  • Podcast
  • Mindenmás
  • Kapcsolat

Bisztronómia az Air France fedélzetén

2016-05-03 ● Kodela Mia

Újabb sztárséf csatlakozott a francia légitársasághoz: április elejétől Yves Camdeborde készíti a Business Class menüsorát.

Megnyílt a TioFelipe

2016-04-11 ● Kodela Mia

Spanyolos olaszos fogások a Barcelona-Milano-Budapest tengelyen.

A magyar Pater lett a legjobb sajt

2015-09-16 ● Kántor Endre

Tizenhét ország legkiválóbb sajtjai közül a magyar Pater lett az abszolút győztes a III. Nemzetek Sajtversenyén.

Paloznak a bor – és gasztrotérképen

2015-07-13 ● Kodela Mia

A Homola Pincészetnél idén megnyitott a Borterasz és a Sáfránkert Vendéglő, ezzel pedig Paloznak végérvényesen felkerült Magyarország bor ? és gasztrotérképére.

Nyár van, lecsó van ? Drunken Kitchen videó

2015-06-15 ● Kodela Mia

A pünkösdi tokaji hétvégén ott volt az egész Drunken Kitchen stáb és fehérboros, cukkinis lecsó készült Homoky Dorka és Zsirai Kata hárslevelűivel.

  • « Előző oldal
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • …
  • 12
  • Következő oldal »

Kövess minket

  • Facebook
  • Instagram
  • RSS
  • Tumblr
  • Twitter
  • YouTube

Podcast

Márciusi ifjak és a szabadság bora

Pezsgőt júniusban

Áprilisban kékfrankos

Instagram

Follow on Instagram

Hírlevél

Nem szeretnél lemaradni? Érdekelnek a kiemelt események, ajánlatok?

Hírek, Programok

Nagy Egri Borműhely kóstoló

Négy érmet hoztak el a Kreinbacher magnumok a pezsgő vb-n

Borszerda egri borokkal

Egytőről évjáratbemutató

Negyedszer is Trófea díjat kapott a Tornai Pincészet



Mi az, hogy ital/bár kultúra? Egyáltalán, miért kell a borokról, sörökről, párlatokról vagy kávékról kóstolójegyzetet írni? Inni kell, és kész, nem? De.
Persze, mi azt gondoljuk, hogy közben keresni kell a jót, a még jobbat, a tökéletest - ha van olyan. A kultúra a civilizáció építőeleme. Ahogy az irodalomban vagy zenében, az italok és ételek terén is lehet alkotni, és a tökélyre törekvő alkotást megérteni. Közben pedig lehet inni is - ünnepkor, lazításnak, búfelejtésre - hisz ez is kultúránk része. Főleg akkor, ha kulturáltan csináljuk. Ezért vagyunk mi: hogy megmutassuk mit és hogyan érdemes. Hogy mikor, az rátok van bízva...
  • Impresszum
  • Médiaajánlat
  • Szerzői jogok és feltételek

Keresés

Archívum

Facebook közösség

Copyright © 2023 · Borravalo.hu - minden jog fenntartva!