Rohamléptekkel közeledik a húsvét, last minute mentsvárat építünk azoknak, akik még mindig nem tudják pontosan, mit szeretnének az asztalra tenni, vagy az irányt már tudják ugyan, de jó lenne valamit máshogy elkészíteni. Halászlé, borsos-tejfölös kalács, tojáspörkölt, medvehagymás quiche, cékla- és karalábésaláta, és füstölt hal pástétom.
Lévai Zsuzsival ebben az adásban a családi hagyományokat, klasszikus recepteket ill. friss tavaszi újdonságokat mutatunk be. A klasszikus bajai hallevet el lehet készíteni otthon is, erről már itt írtam részletesen, és megosztom a sárközi kerek-kalács receptjét is. Mellé egy hétköznapi, de sokak számára ismeretlen és a tojás miatt idekívánkozó étel, a tojáspörkölt került. Zsuzsi nem hazudtolta meg magát, friss, izgalmas, vegák számára is értékelhető recepteket hozott.