Nyugodt szívvel merem leírni: nem csak egy ?újabb boros buli? volt a minap a Gerbeaud-ban. A Terroir Club és az In Vino Consulting rendezvényén olyan borászatok mutatták be boraikat, akikre a terroir-szemlélet, organikus vagy biodinamikus gazdálkodás, esetleg a kissé elkoptatott ?kézművesség? a jellemző.
Mészáros Pál Szekszárdi Cabernet Sauvignon 2009
Elképesztő jó árérték arányú, zamatos, finom cucc pattant a kosaramba a múltkor. Az ilyesmikért érdemes állandóan szondázni a polcokat.
Frittmann Kékfrankos 2009
Ahogy korábban is írtam, kicsit hanyagolva lettek nálam ? teljesen indokolatlanul ? a Frittmann-borok. Egyszerűen nem jöttek szembe velem, egészen mostanáig.
Frittmann Rajnai Rizling 2010
Hanyagoltam mostanában a Frittmann-borokat, semmi okom nem volt erre, pusztán kikerültek a látóteremből.
Radovan ?Személyes kedvenc? Cabernet Franc 2008
Nem akarok hozsannázni, de Rado megint elég jól ráérzett, hogy mi kell a fogyasztónak: egy jó kiállású palack, benne egy komoly, gyümölcsös bor és egy baráti árcímke.
- « Előző oldal
- 1
- …
- 88
- 89
- 90
- 91
- 92
- …
- 168
- Következő oldal »