Badarkának indult, mára Bodorka lett, de úgy tűnik, csak a badarság maradt. Ha valaki keresi a hobbi pincék avíttas hordóinak ízét, hát ebben a borban megtalálja.
Mészáros Kadarka 2010
Friss, ropogós, primőr aromákkal dolgozó, nagyon szekszárdi és nagyon kadarka borral van dolgunk. Fűszeres, játékos, finom.
Fantasztikus furmintunk
Az első kérdés az, hogy érdemes-e a furmint szekerét tolni? Azért muszáj feltennem ezt a kérdést, mert már tavaly hallottam olyan hangokat, amiben általam komolynak tartott emberek kritizálják a kezdeményezést, mondván az csak Tokajnak és némileg Somlónak jó.
Az olaszrizling szerintem is
Igazán nívós, rendhagyó eseményen volt szerencsém részt venni minap, a nemrég átadott Jásdi pincészet éttermében: huszonpár, főleg Balaton környéki (de akadtak kivételek) borász jött össze, hogy megmutassák egymásnak, és a szűk érdeklődői körnek, hogy az ő értelmezésükben milyen is az olaszrizling.
Neuburger Bonbuehl 2007
A Fertő tó környéki meleget adja vissza ez a jópofa, enyhén szénsavas, koncentrált, almás, édesköményes bor.