Egy olaszrizling a Somló északi oldaláról, az Aszó-dűlőből. Vad savak, mégis légies, fiatalos arca a hegynek.
Tőzeglápok sétány 2.
A földöntúlian zöldellő dombok lábánál terül el ez a kis utca, melynek ásóval vájt medrében fáradt víz ül. Évezredes történetet rejtenek falai, melyek a levegőtől elzárva, erősen vízzel átáztatva készültek egy rég eltűnt mesés táj megörökítéseként. Whisky japán és skót módra, sok füsttel.
Spirit of Wine 2015
Menetrendszerűen idén is lefutott az IFDT nagy portfólió-kóstolója, a Spirit of Wine. Évek óta nem csináltam olyat, hogy borok neveivel telegépelt A4-es lappal vágjak neki egy ilyen menetnek, most mégis muszáj volt. 300+ bor és 50+ párlat ugyanis nem játék.
Felfedezem a sört! ? MONYO Brewing Co.
Mi csinálsz, ha saját sört szerettél volna, és amit főzettél nem sikerült túl jól? Persze hogy nyitsz magadnak egy főzdét. A MONYO Brewing Co. valahogy így született meg és az első próbálkozások óta jegyzik őket a kézműves sörök világában.
Paul Sapin Beaujolais Nouveau 2014
Bár a rendre novemberben rajtoló széndioxidos maceráció-hype már rég véget ért – lassan ráfordulunk a nyárra – azért vannak még fecskék itt-ott. Például ez a Sapin „sima” bozsolé.
- « Előző oldal
- 1
- …
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- …
- 190
- Következő oldal »