• Bor
  • Sör
  • Párlat
  • Kávé
  • Gasztro

borravalo.hu

gasztro●kultúra

  • Címlap
  • Közélet
  • Hírek
  • Design
  • Podcast
  • Mindenmás
  • Kapcsolat

Mas de Daumas Gassac 1990

2010-09-27 ● borravalo.hu

Csak gyorsan, sztorira nincs idő, a bor ellenben: bíbor mag, körülötte gránát szél, közepes színekben.

Aromák: friss fekete szeder, fekete meggy, cserkó, húszévesen is teljesen friss. A tannin érett, közepes erősségű, a sav közepes plusz és elég jól tart. Az egész borra a szikárság jellemző, sok friss szederrel, es meggyel, kis földes jelleggel.

Húszévesen is teljesen fiatalos, hosszú, jó értelemben vett tanninos lezárással. 80% CabSav 20% déli vegyes és egykor a Mondaviékat is fenékbe billentették, öt csillag ez, hiba nélkül, fanyalogni a kommentekben tessék!

Címkék: 1990, 5 csillag, cabernet sauvignon, daumas, francia, gassac, Languedoc, Languedoc Rousillion, mas

← Két Jani Szekszárdról II. Olaszok a Winebarban →

Tetszett? Küldd el másoknak is!

Kövess minket

  • Facebook
  • Instagram
  • RSS
  • Tumblr
  • Twitter
  • YouTube

Podcast

Ég és föld között: 50 év, 25 szüret, 10 év felkészülés

A vermut életérzés

Mi lesz a magyar fehérborral?

Instagram

Follow on Instagram

Hírlevél

Nem szeretnél lemaradni? Érdekelnek a kiemelt események, ajánlatok?

Hírek, Programok

Nagy Egri Borműhely kóstoló

Négy érmet hoztak el a Kreinbacher magnumok a pezsgő vb-n

Borszerda egri borokkal

Egytőről évjáratbemutató

Negyedszer is Trófea díjat kapott a Tornai Pincészet

Facebook közösség

Keresés

Borravalo.hu – gasztrokultúra

  • Impresszum
  • Médiaajánlat
  • Szerzői jogok és feltételek

Copyright © 2023 · Borravalo.hu - minden jog fenntartva!