• Bor
  • Sör
  • Párlat
  • Kávé
  • Gasztro

borravalo.hu

bor ● sör ● párlat ● kávé ● gasztro ● bárkultúra

  • Címlap
  • Közélet
  • Hírek
  • Design
  • Podcast
  • Mindenmás
  • Kapcsolat

Podcast: BCB 1. rész

2012-10-14 ● Kántor Endre

A Bar Convent Berlinre látogattunk ki, hogy megnézzük, milyen trendek vannak az égetett szeszek világában. A legkurrensebb kiállításon az idei vendégország Mexikó volt.

Podcast: borlap és kéknyelű

2012-10-07 ● Kántor Endre

Ezen a héten Faterrel beültünk egy kávézóba, hogy két csésze mellett merengjünk el a múlt héten elkezdett borlapos témán. Aztán a kéknyelűről esett szó.

Tazmánok és szekszárdiak

2012-09-30 ● Kántor Endre

Ezen a héten Fater az IFDT kóstolójára látogatott el, én pedig a szekszárdi Szüreti Fesztiválon kóstolt borok közül emeltem ki kettőt.

Flashmob kóstoló

2012-09-23 ● Kántor Endre

Hirtelen ötlettől vezérelve benyomultunk a Radovin Borműhelybe, hogy megkóstoljunk egy 2011-es Demeter Furmint hordómintát, és egy 2011-es Pásztor sillert. Vigyázat, a nyugalom megzavarására alkalmas hanghatások!

Nyomulunk az éterben

2012-09-22 ● Kántor Endre

Új fejezet kezdődött a borravaló életében: sugározni kezdtünk. Na, nem a túl sok techno bortól, hanem a rádiókészülékekből. Mármint Budapesten és környékén, aki élőben így nem hallja, annak pedig itt az oldalon, podcast formájában. Első adásunkban a Budai Borfesztiválra látogattunk el.

  • « Előző oldal
  • 1
  • …
  • 9
  • 10
  • 11

Kövess minket

  • Facebook
  • Instagram
  • RSS
  • Tumblr
  • Twitter
  • YouTube

Podcast

Márciusi ifjak és a szabadság bora

Pezsgőt júniusban

Áprilisban kékfrankos

Instagram

Follow on Instagram

Hírlevél

Nem szeretnél lemaradni? Érdekelnek a kiemelt események, ajánlatok?

Hírek, Programok

Nagy Egri Borműhely kóstoló

Négy érmet hoztak el a Kreinbacher magnumok a pezsgő vb-n

Borszerda egri borokkal

Egytőről évjáratbemutató

Negyedszer is Trófea díjat kapott a Tornai Pincészet



Mi az, hogy ital/bár kultúra? Egyáltalán, miért kell a borokról, sörökről, párlatokról vagy kávékról kóstolójegyzetet írni? Inni kell, és kész, nem? De.
Persze, mi azt gondoljuk, hogy közben keresni kell a jót, a még jobbat, a tökéletest - ha van olyan. A kultúra a civilizáció építőeleme. Ahogy az irodalomban vagy zenében, az italok és ételek terén is lehet alkotni, és a tökélyre törekvő alkotást megérteni. Közben pedig lehet inni is - ünnepkor, lazításnak, búfelejtésre - hisz ez is kultúránk része. Főleg akkor, ha kulturáltan csináljuk. Ezért vagyunk mi: hogy megmutassuk mit és hogyan érdemes. Hogy mikor, az rátok van bízva...
  • Impresszum
  • Médiaajánlat
  • Szerzői jogok és feltételek

Keresés

Archívum

Facebook közösség

Copyright © 2023 · Borravalo.hu - minden jog fenntartva!