Fater ezúttal nem mézet nyalt, még csak nem is bort: elkalandozott a pálinkák és párlatok világába. Kiérezte a málnaszőröket a málnapálinkából, megtanulta, mi az a magyar kávé és rájött, hogyan lehet egy egész zellergumót beletuszkolni egy pálinkáspohárba.
Még van idő furmintozni!
Még tart a Furmint Február, ezen apropóból összeszedtük, melyek számunkra most a legizgalmasabb furmintok. Kicsit el is kalandoztunk, szó esett másról is. Podcast.
Presszóteszt
Milyen egy jó kávé? Lehet-e terroir jegyeket felfedezni egy csésze feketében? Vannak kézműves kávék? Ilyen és ehhez hasonló kérdéseket jártunk körül.
Variációk Vincére
Villányban idén is korán indul az év: a Vince-napi mulatságok nem maradnak el most sem, így aztán a karácsonyi kilók lefaragására tett ígéretek helyett szépen átívelhetünk a farsangra némi pincejárással és borkóstolással. Hajrá!
Koccintsunk pezsgővel!
Milyen pezsgőt válasszunk az újév köszöntésére? Van-e honi versenyző a mezőnyben, csak a Champagne a megfelelő, vagy van minőségi és pénztárca kímélő megoldás is? Megrohamoztuk a Radovint, hogy választ találjunk ezekre a kérdésekre.