• Bor
  • Sör
  • Párlat
  • Kávé
  • Gasztro

borravalo.hu

bor ● sör ● párlat ● kávé ● gasztro ● bárkultúra

  • Címlap
  • Közélet
  • Hírek
  • Design
  • Podcast
  • Mindenmás
  • Kapcsolat

Szex, vörösbor, csoki

2009-04-22 ● Kántor Endre

Végre valaki olyan kutatást is végzett, amely azonnali megoldást kínál egy mindenkori aktuális kérdésre. Jelesül, hogyan lehet rávenni egy hölgyet arra, hogy ágyba bújjon? A válasz rém egyszerű: vörösbor és csoki.

Hát eljött végre az a pillanat, amikor egy hír nem így kezdődik: brit tudósok bla bla bla. Ezek a brit tudósok állandóan valami megfoghatatlan, vagy haszontalan, vagy egyszerűen blőd dolog után kutatnak, az ember állandóan azon gondolkodik, ki pénzeli ezeket a kutatásokat. Kellettek ide a gigolo olasz tudósok, hogy helyrebillentsék a tudósvilág becsületét.

Fogj pár olasz tudóst, adj nekik pénzt egy évre, zárd be őket egy jól felszerelt laborba, és az eredmény: kimutatják, hogy a vörösbor és a csokoládé fogyasztása serkenti a női libidót. A firenzei Santa Maria Nouva kórház kutatórészlege 789 18-50 éves olasz nőn végzett kísérletet, ami azt az eredményt hozta, hogy akár napi egy-két pohár vörösbortól nem csak a gátlások oldódnak, de direkt módon hat a nők szexuális vágyára. Az étcsokoládéval ugyanerre a következtetésre jutottak, írja a Decanter.

Férfiakról nem készült még ilyen tanulmány, de talán nincs is értelme. Hogy ez az egész csak olasz nőkre vonatkozik-e, vagy nem, arról nem szól a fáma.

Címkék: csokoládé, kutatás, kutatók, olasz, szex, vörösbor

← Brüsszeli aranyak Nem jött be a meztelen Paris Hilton →

Tetszett? Küldd el másoknak is!

Kövess minket

  • Facebook
  • Instagram
  • RSS
  • Tumblr
  • Twitter
  • YouTube

Podcast

Konc vs. Cibere – farsang és böjt

Márciusi ifjak és a szabadság bora

Pezsgőt júniusban

Instagram

Follow on Instagram

Hírlevél

Nem szeretnél lemaradni? Érdekelnek a kiemelt események, ajánlatok?

Hírek, Programok

Nagy Egri Borműhely kóstoló

Négy érmet hoztak el a Kreinbacher magnumok a pezsgő vb-n

Borszerda egri borokkal

Egytőről évjáratbemutató

Negyedszer is Trófea díjat kapott a Tornai Pincészet



Mi az, hogy ital/bár kultúra? Egyáltalán, miért kell a borokról, sörökről, párlatokról vagy kávékról kóstolójegyzetet írni? Inni kell, és kész, nem? De.
Persze, mi azt gondoljuk, hogy közben keresni kell a jót, a még jobbat, a tökéletest - ha van olyan. A kultúra a civilizáció építőeleme. Ahogy az irodalomban vagy zenében, az italok és ételek terén is lehet alkotni, és a tökélyre törekvő alkotást megérteni. Közben pedig lehet inni is - ünnepkor, lazításnak, búfelejtésre - hisz ez is kultúránk része. Főleg akkor, ha kulturáltan csináljuk. Ezért vagyunk mi: hogy megmutassuk mit és hogyan érdemes. Hogy mikor, az rátok van bízva...
  • Impresszum
  • Médiaajánlat
  • Szerzői jogok és feltételek

Keresés

Archívum

Facebook közösség

Copyright © 2023 · Borravalo.hu - minden jog fenntartva!