72 óra alatt elkapkodták a Megadeth bort

A trash metál nagyzenekarának frontembere, Dave Mustaine bora 40 dollárt kóstált palackonként. A fanok megrohanták a pincét.

A hangzatos nevű Mustaine Vineyards Symphony Interrupted Select Cabernet Sauvignon 2012 összes palackja három nap alatt elfogyott – írta a Wine Spectator. (Azt érdemes megjegyezni, hogy csak 708 palack készült összesen.) A bor csak az USA-ban volt kapható és személyenként 3 palackra korlátoltál a vásárlást.

Megadeth-bor

A bort Dave Mustaine a San Diegói Fallbrook Winery-vel együttműködésben készítette, feleségével együtt a szürettől a palackozásig részt vettek a munkákban. A bor még az április 12-i Symphony Interrupted koncert előtt elfogyott, amely esemény kapcsán készítették. A koncerten Dave Mustaine a San Diegói szimfonikusokkal együtt lépett fel.

A Megadeth bor nem az első ilyen: tavaly szeptemberben az AC/DC dobott piacra egy Barossa-völgyi shirazt, azt megelőzően, 2011-ben a Motörhead kínálta meg rajongóit a Sacrifice Shirazzal. De van bora a KISSnek, a Toolnak és a Slayernek is, az Iron Maiden pedig a Trooper beer sörükkel arat világszerte.

“Drinking the wine, ’til I’ve had my fill”

Metálos borokról írtunk itt.

Slayerék boráról itt.

A KISS boráról és söréről itt.

Az AC/DC magasfeszültségű borairól pedig itt.

Különben, a Megadeth június 16-án lép fel Budapesten.

Minden vélemény számít!