Exkluzív eseménye a magyar gasztronómiának a Gourmet Fesztivál, a borokat is beleértve. Remek hazai éttermekkel, borászatokkal, cukrászdákkal és egyéb, gasztronómiához kapcsolódó kiállítókkal találkozhatunk május 30. és június 1. között a Millenárison.
Az abruzzói trakta
Hol volt, hol nem volt, tavaly ősszel lelkes kis csapatunk az olivaliget.com meghívására Pianellába (Abruzzo) látogatott olíva-szüretre. A beszámolót szerettétek, akkor az olajgyártást jártam körül és az olíva viszonyát a borfogyasztókhoz. A többi élményről folytatást ígértem, hát legyen.
A Vasember olaja
Miért fontos a borfogyasztóknak az olívaolaj? Miért fontos egy olívatermelőnek a boros közönség? A válaszokat Abruzzoban kerestük. A borravaló Pianellában turnézott az olivaliget.com meghívására ? I. rész.
Attila Wine & Litauszki
Szomolya az egri borvidéken található falucska, amely vulkáni, riolittufás talaján és kaptárkövein kívül ma már két borászról is híres: Kaló Imre mellé felzárkózik Vámos Attila és az Attila Wine.
Gasztro, humor, Gere
Meghívást kaptam (ismét) Budakeszire, ahol a környék egyik hiányosságát pótolva-javítva nyílt egy boros étterem. A neve Rathauskeller, amihez jelzőként (vagy jelként) még a Veritas szócska társul, amiből a tapasztalt olvasó nyilván tudja azonnal, hogy milyen borválasztékkal találkozhat itt.
- « Előző oldal
- 1
- …
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- …
- 19
- Következő oldal »