Még nem fejezem be a pünkösdi tokaji élményeim mesélését, most jön csak egy igazán jó rész. Az, amikor Zsirai Katánál borral kóstolhattunk bor mellé készült süteményeket.
A Gourmet Fesztivál, ha édes
Idén csupán három órám volt, hogy szétnézzek a Gourmet Fesztiválon, ezért elhatároztam, hogy csakis a legjobbal vagyok hajlandó kiegyezni, kizárólag édességet eszem – és persze bort iszom.
Vajon paprikás csirke az, ami nem?
Írtunk már arról, hogy az idei Gourmet Fesztivál témája a paprikás csirke lesz, és ki is lenne alkalmasabb a szerkesztőségünk tagjai közül, hogy az erről szóló sajtótájékoztatóra elmenjen, mint én, aki szökőévente egyszer eszem húst?
Újdonságok a Gourmet-n
Exkluzív eseménye a magyar gasztronómiának a Gourmet Fesztivál, a borokat is beleértve. Remek hazai éttermekkel, borászatokkal, cukrászdákkal és egyéb, gasztronómiához kapcsolódó kiállítókkal találkozhatunk május 30. és június 1. között a Millenárison.
Az abruzzói trakta
Hol volt, hol nem volt, tavaly ősszel lelkes kis csapatunk az olivaliget.com meghívására Pianellába (Abruzzo) látogatott olíva-szüretre. A beszámolót szerettétek, akkor az olajgyártást jártam körül és az olíva viszonyát a borfogyasztókhoz. A többi élményről folytatást ígértem, hát legyen.
- « Előző oldal
- 1
- …
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- …
- 19
- Következő oldal »