Számomra a Viognier-k Viognier-je. Tudom, hogy néha hajlamos vagyok túlzásokba esni, de most nem, higgyétek el.
Budapesti hordómustra
Egyre érthetőbb miért vált oly hirtelen szóbeszéd tárgyává a szekszárdi Szeleshát borisszák körében: hibákkal aligha találkozik az ember, ezzel szemben finom savakkal, jó struktúrával, kiemelkedő borokkal igen.
A tokaji Londonban
A Tokaj Reneszánsz tartott egy kóstolót Londonban. Eddig volna a hír, ha nem hat héttel ezelőtt lett volna. Mivel a dolog mostanra finoman szólva nem friss információ, a szervező, Stevie Kraft inkább a tanulságokat csapná oda a tárgylencse alá az üveglapra. Hogyan is kellene eladni a világ legfrankóbb természetes édesborait, meg az apraját?
Vida Szekszárdi Merlot 2008
Friss, gyümölcsös, csokis, szuper áradó merlot-édesség, de nem gejl. Egy rendes hallé rendes társa volt ő.
Gál Tibor Syrah-Merlot 2003
Az egyik „legfrissebb” formájú 2003-as amivel mostanában találkoztam. Színében nyoma sincs idősödésnek, kissé fakult rubin mindenféle barnás vagy narancsos játék nélkül.