A Bor, mámor?Bénye fesztivál volt az egyik kedvenc tavalyi programunk, így idén sem lehetett opció, hogy kihagyjuk. Nem nagyon terveztünk előre semmit, de a Nyitó Kóstoló, amit péntek este a Szepsi Laczkó Máté Emlékházban tartottak, mindnyájunkat érdekelt.
Wassmann Villányi Kékfrankos 2012
Szoktam mondani, hogy a kékfrankosból (és olaszrizlingből) először is a legegyszerűbb ivóbort kell tisztán és precízen megcsinálni, 1999 Ft alatt. Na ez nem az a bor.
A Fattoria Nittardi és a design
Egy Toszkán kóstolón közel harminc olyan pincészettel lehetett találkozni, melyek többségükben ismeretlenek a magyar közönség számára. A Fattoria Nittardi nem csak boraival fogott meg.
Champagne, ahogy még sosem kóstoltad
A sosem próbált dolgok között volt eddig a champagne jéggel. Pénteken viszont én is beléptem a Moët & Chandon Ice Iméprial-t fogyasztók klubjába, és milyen jól tettem!
Az első évjárat – Zelna Borászat
Három pincészet tételeit ismerhettük meg egyik kedd este a Képzeld el borbárban. Közülük most a viszonylag új és kezdő Zelna Borászatot mutatom be.
- « Előző oldal
- 1
- …
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- …
- 168
- Következő oldal »