A Homola Pincészetnél idén megnyitott a Borterasz és a Sáfránkert Vendéglő, ezzel pedig Paloznak végérvényesen felkerült Magyarország bor ? és gasztrotérképére.
Jász Laci Somlói Perverzitás 2013
Narancsbor egy vegyes ültetvényről (főleg olaszrizling, hárslevelű és furmint, valamint több ismeretlen, egyéb fajta) egybeszüretelve (ezért lett/lehetett dunántúli tájbor és nem tiszta „juhfark”).
A BLOCK4 dűlő nyomában
Tudta, hogy az Etyeki Kúriának nemcsak Etyeken, hanem a soproni borvidéken is vannak szőlőterületei? Ha még nem, akkor itt az ideje megtanulni.
Felfedezem a sört! ? Kint jártam a Főzdefeszten
Ha már így belejöttem a sörfesztiválozásba, akkor nyilvánvaló volt, hogy nem hagyom ki az idei Főzdefesztet sem, ahol annyiféle főzde és kézműves sör között válogathattam, ami még három napra elosztva is túl sok lenne bárkinek.
Hárslevelűk Éjszakája másodszor
Második alkalommal voltunk ott a Hárslevelűk Éjszakáján. A délután kezdődő és az éjszakába azért nem nyúló rendezvény ? már aki ott és akkor befejezte az estét ? szerintem nagyon fontos, egyrészt Tokajnak, másrészt minden pincészetnek, ahol Hárslevelűt palackoznak.
- « Előző oldal
- 1
- …
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- …
- 190
- Következő oldal »