• Bor
  • Sör
  • Párlat
  • Kávé
  • Gasztro

borravalo.hu

gasztro●kultúra

  • Címlap
  • Közélet
  • Hírek
  • Design
  • Podcast
  • Mindenmás
  • Kapcsolat

Miért olyan jó Tokaj?

2010-05-17 ● Kántor Endre

Ezt a kérdést tettük fel videónkban többeknek, amikor a Tokaj Nyitányon forgattunk. A videóban megszólal  Herczeg Ági, Vörös Attila, Litauszki Zsolt, Péter Anna, Fűszeres Bodrogi Eszter, Mészáros László, Domokos Attila és Szabó Győző. Beszélnek a tokaji borokról, ételpárosításokról, arról, hogy nekik mit jelent Tokaj.

Külön köszönet Susulykának a forgatásért.

Különben, a Tokaj Nyitány mesterkurzusairól kiváló hamgfelvétel is készült, ezeket meg lehet hallgatni az esemény oldalán:

Tokaji vs. Food (Litauszki Zsolt és Christophe Deparday)

2006 legjobb aszúi (Molnár Péter)

Közkívánatra, azoknak, akik nincsenek a Facebookon (tényleg van ilyen?), a YouTube-os változat. Mivel itt 10 perces limit van, szegény Szabó Győzőt kivágtam, de azt hiszem a lényeg így is átjön…

Címkék: aszú, Domokos Attila, film, furmint, Fűszeres Bodrogi Eszter, gasztro, Herczeg Ágnes, litauszki zsolt, mesterkurzusok, Mészáros László, Péter Anna, Szabó Győző, Tokaj, tokaj nyitány, tokaji, videó, Vörös Attila

← Kerházas aszút vesz Amerika Decanter iskola indul →

Tetszett? Küldd el másoknak is!

Kövess minket

  • Facebook
  • Instagram
  • RSS
  • Tumblr
  • Twitter
  • YouTube

Podcast

Ég és föld között: 50 év, 25 szüret, 10 év felkészülés

A vermut életérzés

Mi lesz a magyar fehérborral?

Instagram

Follow on Instagram

Hírlevél

Nem szeretnél lemaradni? Érdekelnek a kiemelt események, ajánlatok?

Hírek, Programok

Nagy Egri Borműhely kóstoló

Négy érmet hoztak el a Kreinbacher magnumok a pezsgő vb-n

Borszerda egri borokkal

Egytőről évjáratbemutató

Negyedszer is Trófea díjat kapott a Tornai Pincészet

Facebook közösség

Keresés

Borravalo.hu – gasztrokultúra

  • Impresszum
  • Médiaajánlat
  • Szerzői jogok és feltételek

Copyright © 2023 · Borravalo.hu - minden jog fenntartva!