Pedig erről a két ételről mindenki tudni véli, micsoda. Bezzeg a hurutos fülleves, a mamaliga vagy a turc már nem ugrik be mindenkinek… Brassó és Csíkszereda gasztrokulturális szemmel: Katona Csaba történész mesél legfrissebb kalandjairól.
Mindennek a kovásza…
Budajenő, madárcsicsergés, templomharang. A Jenői pékség teraszáról a fővárosi rohanás és forgatag olyasminek tűnik, amit jobb elkerülni. Itt van idő jó kenyeret sütni, jó dolgokról beszélgetni.
„Én minden reggel szalonnát eszem…”
Fekete Zsóka kuriózum: nem véletlenül szerepelt a Fine Dining Lovers nemzetközi magazin címoldalán. Évek óta szolgál példaképnek sok nő számára, ezért is lett az idei Gourmet Fesztivál egyik nagykövete. Vele beszélgettünk mangalicáról, trendekről, női energiákról.
Mit kíván a magyar nemzet? Magyar nemzeti ország sörét!
Elmondjuk előre: ismét IPA lett az Ország Söre a Beerselection Sörszaküzlet – Craft Beer Store & Bar idei szavazásán. Hogy azon belül milyen irányzat, az a beszélgetésből kiderül!
Punkok, puff-puff, multikulti receptek
Minden jó recept egyben egy jó történet is. Készült egy olyan receptkönyv, ami élettörténetekről is szól, teszi ezt ráadásul úgy, hogy megragadja Budapest egyik lényegét: a főváros mindig is gyűjtőhelye volt a helyüket keresőknek, akik persze hozták magukkal ételeiket is.
- « Előző oldal
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 14
- Következő oldal »