Az anyag nem vész el, csak átalakul, mondta Albert Einstein. Most érkezett a breaking, hogy a Decanter magyar kiadása kicsit duzzad, kicsit átalakul, és VinCE magazin néven fut tovább, erősebben fókuszálva a közép-európai kontentre.
Pangott a Wine Fair
Valami nem volt rendben idén a Wine Fairrel Londonban. StevieKraftnak munkából kifolyólag csak rövid villanásokra jutott ideje, de érezni lehetett a hullaszagot. Változik a borvilág, nagyon gyorsan, és ez alól a kiállítások sem vonhatják ki magukat. Kraft ezért inlább Bordeauxban szaglász majd körbe, hogy megtudja, mi a fene van most a világ legfrankóbb iparágával.
Van petrol a rizlingben?
Egy ideje figyelem a nemzetközi borsajtóban, hogy fel-felüti a fejét az a vélemény, mely szerint a rizlingekben nem erény, sőt hiba a petrolosság. Mivel alap tantermi tézis egy jó elzászi ilyenfajta illata, érdeklődéssel követem, mi lesz ebből. Én nem tartom hibának. De ki vagyok én egy Humbrechthez vagy Chapoutier-hez?
Mesterek a magyar borokról
A Pannon Bormustra záró rendezvényén továbbra is a magyar bor volt a téma ? mi más. Azt követően, hogy az asztalnál fiatal magyar borászokkal lamentáltunk a kialakult piaci helyzeten, most arról számolunk be, mit mondtak a megjelent nemzetközi szakik a magyar borokról.
Mustrát követő gondolatok
A Pannon Bormustrán fiatal magyar borászokkal és a svéd sommelier világbajnokkal fejtegettük a magyar borpiaci helyzet sajátosságait.
- « Előző oldal
- 1
- …
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- …
- 41
- Következő oldal »